Prost / destept / inteligent

In jos

Prost / destept / inteligent

Mesaj  EnSabahNur2 la data de 2014-01-29, 1:05 pm

- Am ales aceasta ordine in functie de importanta lor. Consider ca prost este rau, destept este bine si inteligent este si mai bine.
- Ordinea cronologica ar fi, inteligent, destept si prost. Pentru ca au aparut fiinte inteligente si astfel au devenit destepte si odata cu asta cele din urma sunt proaste.

- Conform Legii Infinitului, nu sunt limite, astfel nu exista cel mai prost, cel mai destept si cel mai inteligent in Univers. Pentru ca totul este relativ, adica se compara cu restul, fiecare are un nivel de prostie, de desteptaciune si de inteligenta comparativ cu restul.
- Conform Legii Normalului, putem lua intreaga omenire si sa aflam normalul ei de prostie, desteptaciune si inteligenta. Astfel putem afla si unde te afli tu, sub normal sau peste normal, lucru care este destul de important. Trebuie luat in calcul ca se ia minimul si maximul omenirii, astfel toti inafara de extreme, minimul care are doar superiori si maximul care are doar inferiori, toti restul au persoane mai proaste si mai destepte sau inteligente decat ei.

- En Sabah Nur 2: In concluzie nu sunt prost pentru ca sunt peste nivelul normal de desteptaciune al omenirii, dar nu cu foarte mult, si sunt destul de inteligent ( IQ 135+ ) pentru ca sunt cu mult peste nivelul normal de inteligenta al omenirii ( IQ 91-110 ). Nivelele de IQ ale omenirii
avatar
EnSabahNur2
Admin

Posts : 509
Join date : 12/11/2010
Age : 29
Location : Romania, Cluj, Cluj-Napoca

Vezi profilul utilizatorului http://ensabahnur2.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum