Iubire

In jos

Iubire

Mesaj  EnSabahNur2 la data de 2015-12-15, 2:57 pm

https://dexonline.ro/definitie/iubire

- Considerati ca realitatea este astfel! Nu este sau este. Sunt niste puteri care creaza si niste puteri care distrug. O putere care creaza este iubirea. Aceasta putere ajuta la crearea, dezvoltarea, imbunatatirea, evolutia, perfectionarea lucrurilor. Iubirea este in mediu, iubirea ta poate fi fata de tine, fata de alte persoane, fata de obiecte si asa mai departe.
- Sa o luam asa! Este sufletul, apoi subconstientul ( Dorintele. A dori. ) si constientul ( Vrutul. A vrea. ).

-- Sa luam exemplul cand o persoana se place, se indragosteste ( Dragosta, a te indragosti. ) si incepe sa se iubeasca pe ea insasi. A te iubi incepe de la iti transfera energia spirituala pozitiva catre tine. Acest lucru te descarca si te incarca in acelasi timp. Acum va intrebati cum este asta. Iubirea nu consta doar in transferul de energie spirituala pozitiva de la tine la altcineva sau altceva. Iubirea consta in acel proces de a transfera energia spirituala pozitiva de la iubitor la iubit. Asa ca la fel cum tu iubesti si el/ea iubeste. Si daca esti iubit la randul tau, asta te incarca cu energie spirituala pozitiva. Un plus fata de ce are sufletul tau. Iar pe langa asta, iubire de la persoana la persoana, transferul de energie spirituala pozitiva se intampla si in mediu. Mediul iti ofera energie spirituala pozitiva. Asa ca dupa ce primeste energie spirituala pozitiva de la mediu, de la persoane, de la obiete sau altele, ai de ales sa te iubesti pe tine, mediul, persoanele, obiectele sau altele. A te iubi pe tine ajuta la dezvoltarea mai usoara a ta, la imbunatatirea ta, la accelerarea evolutiei tale, la perfectionarea ta. Iubirea se poate exprima si fizic. Prin orice iti faci sau faci pentru tine, care ajuta la dezvoltarea ta, la imbunatatirea ta, la accelerarea evolutiei tale, la perfectionarea ta. Sa iti fi alaturi, sa te ajuti sa fi tu, sa te ajuti la ce faci si gandesti. Sau sa contribui cu lucruri care ajuta la asta. ( Am sa dau si exemple. TO BE CONTINUED. )

-- Sa luam exemplul cand o persoana place, se indragosteste de o alta persoana si incepe sa o iubeasca. A iubi incepe de la iti transfera energia spirituala pozitiva catre persoana iubita. Acest lucru te descarca si incarca persoana iubita. Aceasta energie ajuta la dezvoltarea mai usoara a acelei persoane, la imbunatatirea ei, la accelerarea evolutiei ei, la perfectionarea ei. Iubirea se poate exprima si fizic. Prin orice faci persoanei aceleia sau pentru persoana aceea, care ajuta la dezvoltarea ei, la imbunatatirea ei, la accelerarea evolutiei ei, la perfectionarea ei. Sa ii fi alaturi, sa o ajuti sa fie ea, sa o ajuti la ce face si gandeste. Sau sa contribui cu lucruri care ajuta la asta. ( Am sa dau si exemple. TO BE CONTINUED. )

-- Sa luam exemplul cand o persoana place, se indragosteste de un obiect si incepe sa il iubeasca. A iubi incepe de la iti transfera energia spirituala pozitiva catre obiectul iubit. Acest lucru te descarca si incarca obiectul iubit. Aceasta energie ajuta la dezvoltarea mai usoara a acelui obiect, la imbunatatirea lui, la accelerarea evolutiei lui, la perfectionarea lui. Iubirea se poate exprima si fizic. Prin orice faci acelui obiect sau pentru acel obiect, care ajuta la dezvoltarea lui, la imbunatatirea lui, la accelerarea evolutiei lui, la perfectionarea lui. Sa ii fi alaturi, sa il ajuti sa fie el, sa il ajuti la ce face. Sau sa contribui cu lucruri care ajuta la asta. ( Am sa dau si exemple. TO BE CONTINUED. )

TO BE CONTINUED ....

Cititi si http://ensabahnur2.forumz.ro/t357-dragoste !
avatar
EnSabahNur2
Admin

Posts : 509
Join date : 12/11/2010
Age : 29
Location : Romania, Cluj, Cluj-Napoca

Vezi profilul utilizatorului http://ensabahnur2.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum